Over Pand 5

Pand 5 richt zich op het verzorgen van interieur voor bedrijven en particulieren. De mogelijkheden zijn verschillend. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van verlichting, kleuren en meubels. Een aantal voorbeelden staat in de showroom, maar het is ook geen probleem om samen op pad te gaan. Op zoek naar het juiste meubelstuk of bijzondere accessoires, zorgvuldig op elkaar afgestemd. Unieke items gecombineerd met hedendaagse meubels. Moderne stoffen samen met prachtige linnen stoffen, dat maakt een interieur spannend.

Wat kunt u van Pand 5 verwachten

  • Stijladvies Woning
  • Verkoop meubels
  • Stijladvies Kantoor
  • Verkoop raamdecoratie
  • Stijladvies Zorg
  • Verkoop exclusieve woonaccessoires

Wat maakt een huis een thuis?

Persoonlijke items; meubels of accessoires met een verhaal. Juist deze items combineren met nieuwe meubels vinden wij erg belangrijk, zodat het nieuwe interieur voelt als een vertrouwde plek.

Pand 5 in de zorg

Sinds enige tijd is Pand 5 ook betrokken bij het inrichten en stijlen van woonvoorzieningen in de zorg. Helpen om vanuit een ander perspectief te denken. Hoe wilt ├║ wonen? En hoe kunnen wij dat vertalen naar de zorg? Hiervoor werkt Pand 5 nauw samen met de zorgmanagers, medewerkers en cli├źnten. Pand 5 heeft goede contacten met diverse leveranciers van stoffen en meubels gespecialiseerd op dit gebied.

Kleuren van vroeger

Painting the Past is een verflijn die de sfeer en romantiek van het verleden laat herleven. De collectie bevat ruim 100 kleuren. De verven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger, maar voldoen aan de gebruikerseisen van nu; goed dekkend, reukarm, overschilderbaar, milieuvriendelijk en goed reinigbaar. De toevoeging van krijt en hoogwaardige pigmenten zorgen voor een authentieke en poedermatte uitstraling.

Onze merken